Budaklı Kolumaksut İlkokulu
Karaçoban ERZURUM

VİZYON

Milli değerlerinin bilincinde olan , bilim ve teknolojinin ışığında ; öğrenmeyi öğrenen , sorgulayan , üreten , güvenilir , paylaşımcı bireyler yetiştiren , kalitede öncü bir kurum olmak.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,Türk Milletini yücelten milli ve manevi değerlere bağlı,hukuka ve insan haklarına saygılı,toplumda görevlerinin bilincinde olan;üretken,kendini geliştiren ve bunları davranış haline getiren bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İkili öğretim yapılmaktadır.

İkili öğretim yapılmaktadır.

Sobalı

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Öğretmenlerin ilçe merkezine geliş gidiş yapmaları nedeniyle aktif olarak kullanılmamaktadır.ilçe merkezine uzaklığı 11 km. İl Merkezine uzaklığı: 190km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyde kiralık konut yoktur.Köyün yanında büyük bir nehir geçmektedir. Köy halkının ağırlıklı geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır. Kışlar soğuk ve sert geçmektedir.